Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Harry ble DNA-testet

For å finne ut om prins Charles virkelig var faren hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For mange år siden innrømmet prinsesse Diana at hun hadde hatt en kjærlighetsaffære med yrkesoffiseren James Hewitt. Forholdet varte i hele fem år.

Britene regnet seg raskt bakover, og mange kom til at de to hadde innledet affæren sin da Diana ble gravid med barn nummer to, yngstegutten prins Harry. Harry ble født i 1984.

Dermed var spekulasjonene i gang. Bedre har det ikke blitt av at yngsteprinsen ikke likner spesielt mye på sin storebror - mens han derimot ikke er ulik Dianas tidligere elsker.

Avvist av Hewitt

I dag skriver den britiske tabloidavisa The Sun at Dianas tilståelse førte til sterke reaksjoner i den britiske kongefamilien. Til slutt ble det tatt blodprøver av prins Harry for å finne ut om gutten virkelig var sønnen til Charles og dermed nummer tre i arverekken til den britiske tronen, eller om han ikke hadde blått blod i årene.

Ifølge The Sun viste blodprøvene at Harry er sønnen til Charles, til lettelse for resten av familien. Ryktene har likevel fortsatt å versere.

Selv har James Hewitt hele tiden avvist at han er faren til den rødhårede prinsen. Han medgir at de to likner på hverandre, men hevder at Harry allerede hadde lært å gå da Hewitt innledet et forhold til Diana. Ifølge Hewitt møtte han den nå avdøde prinsessen første gang i 1986, da Harry var to år gammel.

SPITTING IMAGE: Etter hvert som prins Harry har blitt voksen, har ryktene om at James Hewitt er faren hans, tiltatt. I dag avkrefter The Sun historien.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!