- Prins Harry ble sendt til Afghanistan som straff etter nakenbildene

Det mener Taliban.

SOLDAT: Her blir Prins Harry vist helikopteret han skal være med å fly.Foto: AFP
SOLDAT: Her blir Prins Harry vist helikopteret han skal være med å fly.Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Taliban hevder at prins Harry ble sendt til Afghanistan som straff, etter at flere nakenbilder av ham ble lekket, skriver The Telegraph.

Med kronjuvelene til allment skue, kastet prinsen alle klærne i det som skal være en runde med naken-biljard i VIP-suiten hans på hotellet hvor han bodde. På ett av bildene holder den splitter nakne prinsen hendene godt rundt en naken kvinnelig gjest.

Propaganda Samtidig sier en av talsmennene for Taliban at prinsens tilstedeværelse er et propaganda-stunt og at Harry er tilstede for å øke moralen til de britiske soldatene.

Prins Harry vil starte sin tjeneste i Afghanistan neste uke, hvor han skal være andrepilot på et angrepshelikopter i fire måneder.

Det vil si at han vil skyte direkte på fienden med våpen i helikopteret, som forøvrig består av både missiler og et 30 mm maskingevær.

Blir i basen Taliban på sin side mener at 27-åringen ikke vil kjempe mot opprørsgruppa.

- Han vil aldri forlate basen sin. Den britiske hæren er under press, akkurat som alle andre styrker i Afghanistan, og vil med Harrys tilstedeværelse prøve å øke moralen, sier en talsmann for Taliban, Zabiullah Mujahid, til avisen.

Harry tjenestegjorde i Afghanistan i ti uker i 2008, men ble trukket ut da nyheten om hans tilstedeværelse nådde mediene. Han ble da regnet som en sikkerhetsrisiko for den militære enheten sin.

Klar for å drepe Ifølge prinsens talsmann er 27-åringen helt klar for å drepe.

- Han er en soldat, og soldater gjør det de må gjøre, sier talspersonen til The Telegraph.

Prinsen landet på afghansk jord fredag morgen. Han så ifølge the Telegraph både trøtt og avslappet ut etter den lange reisen fra hjemlandet. Han viste tomlene opp til media, og klatret opp i helikoptrene for å inspisere dem og våpnene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer