- Prins Harry kjørte i 160 km/t

Var på vei til nattklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Britisk politi etterforsker nå påstander om at prins Harrys kortesje skal ha kjørt i 160 km i timen på vei til nattklubben Boujis i London, skriver Daily Mail.

Tim Willams kjørte bil sammen med sin kone, svigerinne og en åtte måneder gammel baby, da det konglige følget kom bak ham i rasende fart, i 20-tida forrige lørdag.

- Våre liv ble satt i fare. Det var skremmende, sier Williams om villmannskjøringen til de to konglige bilene, en Range Rover og en Audi R8. Prinsen var passasjer i sistnevnte bil, sammen med en kamerat.

Williams skulle akkurat til å ta svinge av motorveien ,da han ble overrasket av Audi\'en i stor fart bak ham. Han lot bilen passere, men like etter kom Range Roveren rasende bak ham.

De to bilene skal ha presset Williams opp i en så høy fart at han aldri rakk å ta av fra motorveien. På grunn av stor trafikk klarte han heller ikke å skifte fil. Range Roveren la seg i hælene på Williams bil.

- Det var tydelig at bilen ville forbi. Først blinket den med lysene, deretter var det på med blålys. Da tenkte jeg at dette var en sivil politibil, forklarer Williams.

Prinsefølget tok imidlertid hensyn til fartsgrensen da de passerte et område med veiearbeid litt senere, noe som gjorde at Williams tok dem igjen. Han kan ikke forstå hvorfor bilene som like før hadde satt på blålys, nå så ut til å ha så god tid.

Overraskelsen var stor da han oppdaget at prins Harry Prinsen satt i den ene bilen. Ved hjelp av en hånd og solbriller, skal 23-åringen ha prøvd å skjule seg da Williams fikk øye på ham.

FESTGLAD: Prins Harry må tåle mye kritikk i britisk presse. Foto: AP/SCANPIX
FESTGLAD: Prins Harry må tåle mye kritikk i britisk presse. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

Senere samme kveld ble den festglade tronearvingen sett på nattklubben Boujies.

Det britiske kongehuset ønsker ikke å kommentere saken overfor den britiske avisa.

- Prins Harry kjørte i 160 km/t