Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Harry på narko-avvenning

Det engelske kongehuset har fått det de minst trengte: En ny skandale. Prins Harry (17) ble i fjor sendt til et rehabiliteringssenter for narko-brukere. Prins Charles og Dianas sønn har innrømmet regelmessig bruk av cannabis og alkohol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er han sendt til en rehabiliteringsklinikk, melder BBC.

Det skal være prins Charles som har tatt avgjørelsen etter å ha oppdaget at prinsen hadde misbrukt narkotiske stoff på privatfester og drukket alkohol på en lokal pub.

Det skal være Harry selv som har innrømmet bruken av disse stoffene overfor sin far, Englands tronarving. Ifølge avisa News of the World skal Harry ha innrømmet at han hadde et problem, og gjerne ville gjøre noe med det.

Charles skal ha ment at sønnen ville ha godt av et kort, men forhåpentligvis sjokkerende opphold på et rehabiliteringssenter.

På Featherstone Lodge Rehabilitation Centre møtte den unge prinsen blant annet tungt belastede heroinister.

En talsmann for St. James Palace sier til News of the World:

- Dette er en alvorlig sak som ble løst innen familien. Den er nå historie.

-Prins Charles får enorm sympati for måten han har løst dette på. Han har tatt signalene på alvor og reagert på en måte som har fått sønnen inn på rett spor igjen, sier Clive Goodman, News of the Worlds kongereporter.

[email protected]

TRØBBEL: Prins Charles med sine to sønner, William (t.v.) og Harry.
Hele Norges coronakart