Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Harry presenterte kjæresten for pappa

Storbritannias tronfølger prins Charles gir sin velsignelse til forholdet mellom sønnen prins Harry og Harrys kjæreste Chelsy Davy. Harry har hatt med seg Chelsy på besøk hos pappa, skriver News of the World.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den populære britiske søndagsavisen skal Charles også ha gitt det unge paret sin velsignelse. Blonde og vakre Chelsy Davy er 19 år gammel, ett år yngre enn Harry og datter av en sørafrikansk millionær.

Hun og Harry spiste i februar lunsj på Charles\' gods Highgrove vest for London mens Chelsy var på et to uker langt besøk i Storbritannia. Besøket skjedde i stor hemmelighet og under strenge sikkerhetstiltak, kunne News of the World fortelle søndag.

- Pappa, henne må det bli, skal Harry ha sagt til Charles. Den sørafrikanske avisen Saturday Star skrev på sin side at selv om paret ennå ikke har satt på seg ringer, bærer de nøyaktig like armbånd av perlebesatt lær.

Ifølge News of the World snakker Chelsys venner og familie allerede om et forestående ekteskap. En venn av Harry sier at forholdet har ført til «en markert bedring» i prinsens oppførsel, etter at han tidligere i år fikk grov kjeft for å ha kledd seg i naziuniform på en fest. (©NTB)

<B>FORELSKET:</B> I Sør-Afrikansk rik pike.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!