Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Joakim anmeldt

Råkjørte i 170 km/t med barna ombord

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bilist har anmeldt danske Prins Joakim for hasardiøs kjøring på Helsingør motrovei og på Lyngbyveien. Bilisten mener at prinsen satte andre trafikanter i fare med sin opptreden. Prinsen kjørte i sydlig retning mot København, melder danske Jyllands-Posten

Til justisministeriet

- Vi har mottatt anmeldelsn, og den blir nå sendt videre i systemet, hvor den mest sannsynlig ender i Justitsministeriet, fotreller ordenspolitiets sentrale vaktleder på Politigården i København.

170 km/t

Bilisten vurderer ifølge nyhetsbyrået Ritzaus opplysninger at prinsen var opp i så mye som 160-170 km/t. Da han svingte av for å komme opp på Lyngbyvejen, skjedde det med særdeles høy fart. Den kongelige bilen skal ha vært nær på å treffe rabatten, og flere biler skal ha holdt inn til siden av frykt for å bli påkjørt.

Filmet

Videonyhetsbyrået Local Eyes har filmet deler av hendelsen og lagt det ut på sin nettside. Det fremgår at bilen som skal bli kjørt av prinsen til dels holder høy hastighet og bytter fil flere ganger.

Videonyhetsbyrået Local Eyes har filmet deler av hendelsen og lagt det ut på sin nettside. Det fremgår at bilen som skal bli kjørt av prinsen til dels holder høy hastighet og bytter fil flere ganger, skriver NTB.

Med barna og en kvinne

Ifølge Local Eyes var det tre passasjerer i bilen - en kvinne og de to sønnene til prins Joachim og prinsesse Alexandra, prins Nikolai og prins Felix. (®NTB)

TRAFIKKBØLLE: Prins Joakim av Danmark er anmeldt for råkjøring.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media