Prins til leie

Prins Andrew trenger penger, og hva er vel mer naturlig enn å leie seg ut til velstående forretningsmenn?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere har prins Edward og hans Sophie fått kjeft for å ha solgt navnet sitt for å spe på ukelønna. Denne gang er det hertugen av York, prins Andrew som stikker hodet fram. Han vil leie seg ut til velstående golfspillende forretningsmenn- og kvinner. For en anselig sum penger tar prinsen et slag golf, og får dermed penger til å fikse opp - nettopp golfbanen. Har du penger nok kan du gå en runde mot prinsen på den eksklusive og kongelige ni-hulls banen ved Windsor Castle.

Ifølge The Sunday Mirror håper prinsen å skrape sammen i underkant av fire millioner kroner på golfspillingen.

Åpen dag

Den kongelige golfbanen og -klubben sies å være den mest eksklusive i verden. Bare medlemmer i kongefamilien og deres tjenere får lov å spille der. Prinsens plan er å åpne opp banen for de som er villige til å grave ekstra dypt i lommeboka. Det er snakk om å arrangere åpne dager for selskaper med den rette innstillingen. Det er på disse åpne dagene at prinsen kunne tenke seg å ta en runde eller to med de som måtte ønske det.

Sliten plen

Det hjelper lite å tilhøre verdens mest eksklusive golfklubb når banen begynner å bli sliten og lurvete. Ifølge insider i miljøet trenger klubben nær fire millioner kroner for å forlenge banen, forbedre plenen (eller greenen som kjennerne foretrekker) og flytte banen nærmere slottet.

For de som forstår seg på slikt har prinsen sju i handicap, og skal være fullstendig hekta på spillet.

GOLFGAL: Prins Andrew ble bitt av golfbasillen i forsvaret. Nå strekker han seg langt for å fikse opp familiebanen.