Prins William går nye veier

Den engelske tronarvingen går sine egne veier. I stedet for å velge et av eliteuniversitetene i Oxford eller Cambridge, vil 17-åringen velge Edinburgh.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins William er nå elev ved Eton, og han skal ifølge Die Welt ha bestemt seg for en kunstutdanning. Før det ønsker prinsen å jobbe ett år for regnskogen i Asia.

Pappa Charles skal ha godkjent både kunstutdanningen og arbeidet for regnskogen, ifølge Sunday Mirror. Også prins Charles er en venn av naturen og kunsten.

En spørreundersøkelse som ble offentliggjort i Guardian i dag, viser at britene ønsker at prins William skal overta tronen den dagen dronning Elisabeth dør. Britene gir dermed uttrykk for at Charles skal vike plassen for sønnen sin.

Spørsmålet mange stiller seg, er imidlertid om Storbritannia i det hele tatt skal fortsette å være et monarki. En undersøkelse presentert i BBC nylig viser at 79 prosent av de spurte mellom 18 og 24 år ønsker at landet skal bli republikk. Bare 44 prosent av de spurte tror at Storbritannia vil bli dårligere stilte uten kongefamilien.

Sunday Telegraph presenterte i går en undersøkelse som viste at Camilla Parker Bowles blir tolerert men ikke godt likt. Folket ønsker ikke at Camilla skal bli dronning.

21. juni feirer prins William 18-årsdagen sin med et stort disco-party.

NATURVENNER: Prins William får støtte av pappa Charles når han velger å jobbe ett år for bevaring av regnskogene.