Prins William på skiferie i Sveits

Med kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins William av Storbritannia er på vinterferie i Sveits. Annenmann i den britiske tronfølgen nyter denne uken skilivet i Verbier sammen med kjæresten Kate Middleton, skrev flere London-aviser onsdag.

Pågående tabloidjournalister har fotfulgt paret, og kan melde at 22 år gamle William i full offentlighet har gitt ett år yngre Kate opptil flere kyss og klemmer. Men til pressefolkenes skuffelse har paret omhyggelig unngått nattelivet i Verbier, rapporterte The Sun.

- Prinsen er visst ingen partyløve. Det er helt sant, han og kjæresten var virkelig her for å stå på ski, forteller en lokal innbygger til The Suns konkurrent Daily Mirror, som tilføyer at William og Kate er gamle studiekamerater fra St. Andrews-universitetet i Skottland.

Mens sønnen ferierer i Sveits, fortsetter den britiske tronarvingen prins Charles å forberede bryllupet med sin mangeårige kjæreste Camilla Parker-Bowles. Det er ikke bare enkelt, for til nå er det kommet inn minst tre formelle protester mot ekteskapsplanene.

Anmeldelsene er sendt til byfogden i Cirencester, som er juridisk ansvarlig for området der Charles\' landeiendom Highgrove ligger. Hvis de blir tatt til følge - noe som regnes som høyst usannsynlig - må prinsen og hans forlovede avlyse bryllupet 8. april.

(NTB)