Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prinsen i dopspøk

Fra alvor til spøk. Prins Harry har blitt Harry Pot-Head.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alvoret er kanskje ikke så morsomt for hovedpersonen selv, som har opplevd en av rusens baksider denne uka.

Tulles med på nettet

Internett er som vanlig arena, de siste dagene har det haglet med prins Harry-spøker. Blant annet har prinsen blitt utsatt for frekke bildemanipuleringer.

Filmplakaten til Harry Potter er utgangspunktet for spøken. Her har ansiktet til Potter-skuespiller Daniel Radcliffe nemlig blitt byttet ut med prinsens åsyn.

I tillegg har han fått en sigarett i munnen som helt klart ikke inneholder lovlige substanser, melder den svenske avisa Expressen.

Og «filmens» nye tittel har blitt Harry Pot-Head.

Pot Head er slang for noen som har røykt for mye pot, altså marihuana.

At Prins Harry selv har brukt marihuana kom for dagen sist søndag. Far Charles har tatt sønnen med på en avrusningsklinikk for å få han til å innse hvor alvorlig slik misbruk er.

<B>TULLES MED:</B> Nettet er ikke nådig mot den unge prisen i narkotrøbbel. Her har Harrys ansikt erstattet Harry Potters. Dessuten er jointen på plass i munnviken til «Harry Pot-Head».
<B>HARRY MED FAMILIEN:</B> Prins Charles har tatt et oppgjør med sønnen, og familien er ferdig med episoden. Det er visst ikke vi andre.
Hele Norges coronakart