Prinsen må be om unnskyldning

Prins Charles bør be Camilla Parker Bowles eksmann om unnskyldning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det mener en av englands ledende biskoper David Stancliffe. Han mener kirkens regler sier at prinsen må \'gjøre godt igjen alt det onde\' før han gifter seg med Camilla parker Bowles. Stancliffe sikter til forholdet som ble innledet mellom de to mens de fortsatt var gift med en annen.

Øverste leder

Dermed støtter Charles på enda en utfordring før han kan ta imot ja fra kvinnen han elsker 8.april. Biskopen spesifiserer ikke ytterligere hva slags type unnskyldning Charles bør gi. En talsmann for prinsen vil ikke kommentere saken. Prins Charles og Parker Bowles blir viet i en borgerlig seremoni.

Kirken er fra før kjent for å være delt i forhold til prinsens giftemål. Charles vil bli kirkens øverste leder hvis han blir konge.

Nylig har de britiske prestene blitt bedt om å vurdere om Charles og Camillas langvaride forhold er årsaken til at deres tidligere ekteskap ble ødelagt. Prinsesse Diana uttalte disse berømte ordene om Camilla Parker Bowles: «Vi var tre i det ekteskapet». Her og fru Parker Bowles ble skilt i 1995 og offiseren giftet seg deretter med Virginia Pitman.

Kan ha sagt unnskyld

Den tidligere pressesekretæren i Buckingham Palas, Dickie Arbiter, sier det er mulig at prinsen allerede har sagt unnskyld til mr. Parker Bowles. Til BBC News sier han:

- Ekteskapet endte i skilsmisse i 1995... og hvem vet om prinsen av Wales ikke har sagt unnskyld, enten i brev eller personlig. Uansett ville han ikke gjort det i offentligheten. Det ville skjedd mellom to personer, og det ville vært en privat sak. Arbiter peker likevel på at kritikken indikerer at kirken fortsatt forsøker å gjøre livet vanskelig for Charles:

- Dette indikerer at kirken fortsatt ikke er fornøyde, og det finnes personer som vil fortsette å ta opp ting fram til vi er forbi bryllupet 8.april.

FØR:</B> Slik så frimerket med prinsesse Diana og prins Charles ut.
<B>ETTER:</B> Disse frimerkene vil bli lansert i Storbritannia etter bryllupet 8.april.