- Prinsesse flyktet: Frykter kidnapping

BBC skriver at prinsesse Haya (45) frykter for å bli kidnappet etter å ha flyktet til London.

Prinsesse: Prinsesse Haya bint al-Hussein (45) skal ha flyktet fra Dubai for flere måneder siden. Nå skriver BBC at hun frykter for sitt liv. Foto: NTB Scanpix
Prinsesse: Prinsesse Haya bint al-Hussein (45) skal ha flyktet fra Dubai for flere måneder siden. Nå skriver BBC at hun frykter for sitt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Haya bint al-Hussein (45) skal ha flyktet fra ektemann og overhode i Dubai, sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum (66). Angivelig lever prinsessa i frykt for å bli kidnappet som følge av tidligere forsvinningssaker som involverer kongelige slektninger.

Haya er mangemilliardærens sjette kone, og prinsessa har ved flere anledninger vært til stede under arrangementer med den britiske kongefamilien. 45-åringen er også halvsøsteren til kong Abdullah av Jordan.

Flukten

Tidligere denne uka meldte flere internasjonale medier at prinsessa skal ha flyktet fra Dubai til Tyskland, sammen med sine barn på sju og elleve år.

Flukten fant sted for flere måneder siden, ifølge New York Times. Dette underbygges av at Haya ikke var til stede da ektemannen møtte dronning Elizabeth under et arrangement i England i juni.

BBC melder at prinsesse Haya er livredd, og at hun frykter for å bli kidnappet. Årsaken til at prinsessen flyktet, skal ha vært at hun skal ha «opplevd økende fiendtlighet og press fra familiemedlemmer» etter å ha tilegnet seg mer kunnskaper om prinsesse Latifas angivelige fluktforsøk i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer