Prinsesse gift med akrobat

Skandaleprinsessen Stephanie (38) har gått til alters med den portugisiske sirkusakrobaten Adans Lopez Peres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Stéphanie av Monaco giftet seg med sin portugisiske sirkusartist under en privat seremoni i i Geneve forrige fredag, heter det i en offisiell uttalelse fra miniputtstatens fyrstehus. Ingen fra den kongelige familien var til stede under bryllupet, men ifølge en talsmann for grimaldiene skal fyrst Rainier ha gitt datteren sin velsignelse.

Akrobatisk

Prinsessens nybakte ektemann jobber til daglig i Swiss Circus Knie. Ifølge BBC skal han være nærmere ti år yngre enn kona, men er til gjengjeld en kløpper i akrobatikk og sjonglering - spesielt i å stå på hendene.

Akrobaten er Stéphanies andre ektemann. Den første var hennes tidligere livvakt Daniel Ducruet, som sammen med stripperen Fili skapte feite overskrifter da han ble filmet naken ved bassengkanten i 1996.

Ducruet hevdet i ettertid at han ble lokket i ei utroskapsfelle, men kona ga ham likevel fyken etter det som tabloidene døpte «pool-affæren».

Stéphanie har de to barna Louis og Pauline med eksmannen, og yngstedatteren Camille med en annen livvakt, Jean-Raymond Gottlieb. I seinere tid har hun vært koplet til flere ulike menn, blant dem en elefanttrener, melder nyhetsbyrået AP.

Krumspring

Lille Monaco har vært gjensøkt av glamour, tragedier og skandaler siden fyrst Rainier II giftet seg med filmstjernen Grace Kelly i 1956. De fikk tre barn sammen, men evntyret endte i tragedie da Grace omkom i ei bilulykke på vei hjem fra familiens ferieresidens i 1982.

Yngstedatteren Stéphanie var med i bilen da moren døde, og har siden vært et kjent ansikt i mediene. Seinere ble hun mest kjent for sine mange mer eller mindre avkledde skandaler langs Rivieraen, og hennes turbulente kjærlighetsliv ble en føljetong i Europas sladreblader.

<B>HOLDER SEG VED SIN KJÆRE:</B> Paret i Sveits for ei uke siden. Stephanie bor i campingvogn for å være i nærheten av Adans.
POSERTE SAMMEN:</B> Dette bildet fra Monte-Carlo International Circus Festival i Monaco ble tatt i januar. Nå er de to gift.