Prinsesse Margaret har fått slag

Den britiske prinsesse Margaret har fått slag under en ferietur til øya Mustique. Prinsessens tilstand skal være stabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge talsmenn ved Buckingham Palace er den britiske dronningens søster rammet av et lett slag. Tilstanden er stabil etter at hun ble syk i går.

På sykehus

Prinsesse Margaret var på ferie på den karibiske øya Mustique sammen med venner da hun ble syk. Hun ble umiddelbart fraktet til sykehus med luftambulanse. Prinsessen skal ha vært i stand til å gå ombord i flyet selv. Men hun er ennå ikke frisk nok til å bli fløyet tilbake til Storbritannia.

Helseproblemer

Den 67 år gamle prinsessen har hatt problemer med helsen de siste årene. I 1985 ble hun innlagt på sykehus for å få den ene lungen fjernet. Operasjonen ble betegnet som «ufarlig», men den var det første tegnet av flere på prinsessens sviktende helse. Til tross for lungeproblemet klarte prinsessen ikke å kutte ut sigarettene. Dronning Elizabeths søster er kjent som en stor-røyker.

Prinsesse Margarets siste offentlige opptreden var tidligere denne måneden da hun besøkte dronningmoren etter hennes hofteoperasjon.

SLAGRAMMET: Dronning Elizabeths søster Margaret (midten) fikk slag på en ferietur.