Prinsesse Märtha klar for danskebåten

Prinsesse Märtha Louise skal lese eventyr på danskebåten i juni. PR-ekspert Kjell Terje Ringdal synes synd på henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vanligvis blir det å opptre på danskebåten sett på som det terminale stadiet for en artist, sier PR-ekspert Kjell Terje Ringdal.

Prinsesse Märtha Louise skal i juni opptre på «Pearl of Scandinavia», der hun skal lese eventyr på et arrangement i regi av Bokklubben.

- Å være kongelig og danskebåtartist er en uheldig kombinasjon, sier Ringdal og fortsetter:

- Jeg synes synd på henne. Nei, dette var rett og slett litt trist å høre.

Solgte ni billetter

Märtha har fått mye oppmerksomhet og trukket mange publikummere til sine eventyropplesninger. Nå kan det imidlertid se ut til at markedet er blitt litt mett på kongelige eventyr.

Tidligere denne uka kjøpte bare ni stykker billett på forhånd da Märtha skulle holde forestilling i Asker Kulturhus. Arrangementet ble for øvrig avlyst fordi prinsessen var blitt forkjølet. Før jul kunne man hyre Märtha som underholdning på julebord, der hun fortalte erotiske eventyr, skriver Budstikka.

- Jeg har respekt for at hun satser på det hun vil, og at hun har mot til å gå sine egne veier. Men markedet er kanskje ikke så interessert lenger, og da bør hun kanskje snart innse at nok er nok. Før det blir enda tristere, sier Ringdal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer