Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prinsesse på rømmen

LONDON (Dagbladet): En arabisk prinsesse, som er oppvokst i luksus i hjemlandet Bahrain, gjemmer seg på ukjent sted i London etter at hun innrømte overfor familien at hun er lesbisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Latifa al-Khalifa (21) forsvant sporløst for en uke siden. Politiet i London har mottatt en savnetmelding fra familien, men lar nå saken ligge etter at den 21 år gamle kvinnen har gitt livstegn fra seg.

På ferie

Hun var på ferie i England med sin storesøster da hun valgte å forsvinne. Hun er niese av emiren av Bahrain, og hun rømte etter å ha erkjent overfor seg selv at hun ikke kunne fortsette å bo i det strengt muslimske hjemlandet.

Hun fortalte sin mor for vel en måned siden at hun var lesbisk, og reaksjonen var svært negativ.

Problemer

Latifa al-Khalifa er vokst opp delvis i luksus i hjemlandet og delvis på en kostbar privatskole i London. Hun snakker perfekt engelsk, og har ingen problemer med å tilpasse seg det britiske samfunnsmønsteret.

- Jeg har visst i flere år at jeg er lesbisk, men valgte å undertrykke dette da jeg flyttet hjem. Men jeg kunne ikke fortsette å leve på en løgn, og valgte å flytte til hemmelig adresse i London, sier 21-åringen til The Sunday Express.