Prinsesse Ragnhild angrer

Prinsesse Ragnhild uttalte seg åpent om kongehuset da TV2 intervjuet henne for et halvt år siden, og sa blant annet at kongebarna har hatt dårlige rådgivere. Nå angrer hun, og vil trekke uttalelsene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette er et av utsagnene TV2 ikke vil klippe bort: «Jeg tror kanskje de har hatt dårlige rådgivere. Kanskje ikke i dag, men har hatt,» sier prinsesse Ragnhild om kongebarna. Hennes ektemann Erling Lorentzen vil ha TV2 til å fjerne deler av dokumentaren, som ble tatt opp i høst. En frittalende prinsesse kan ha kommet med flere uttalelser hun gjerne skulle hatt usagt i dag.

- Vi har ønsket å vurdere og ikke minst aktualisere en gammel dokumentar, sa Lorentzen til TV2-nyhetene i går.

Takket nei

Det er ikke aktuelt for TV2 å imøtekomme kravet. I stedet har de tilbudt prinsessen og hennes ektemann et nytt intervju, sendt i tilknytning til programmet. I går takket paret nei til det.

- Prinsesse Ragnhild står for alt hun sier i intervjuet. Det hun sier der, har hun sagt flere ganger før. Hennes meningsytringer har aldri skapt noe misforhold innad i familien, sier Erling Lorentzen til Dagbladet.

- Overrasket

TV2, VG og Aftenposten har meldt at Erling Lorentzen ba om å få dokumentaren stanset. Til Dagbladet sier Lorentzen at han aldri har bedt TV2 om å stoppe programmet, men at han er overrasket over at det sendes nå. I forkant av opptakene fikk paret vite at det skulle sendes høsten 2003. I mellomtida har som kjent prinsessens bror, kong Harald, fått en kreftdiagnose, og hans sønn, kronprins Haakon, har fått en datter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer