Prinsesse Ragnhild fikk SV-Hallgeir til bords

SVs Hallgeir Langeland fikk kongens eldste søster prinsesse Ragnhild til bords under dronninglunsjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

SVs Hallgeir Langeland fikk seg trolig en overraskelse da han fikk kongens eldste søster prinsesse Ragnhild til bords under dronninglunsjen på Hall Toll i Stavanger onsdag.

w.

Men den for anledningen slipsløse SV-eren, som ikke er kjent som monarkiets sterkeste talsmann, tok utfordringen på strak arm og var høfligheten selv der han hjalp den 77 år gamle prinsessen med både stol og stokk.

Langeland, som representerer Rogaland på Stortinget og derfor var invitert til lunsjen, kan også kunsten å konversere eldre damer, og de to så ut til å hygge seg i hverandres selskap under den timelange bordsettingen.

Partiet SV var for øvrig rikt representert under feiringen av dronning Sonja i Stavanger. Fylkesmann Tora Aasland representerte tidligere SV og foruten Jens Stoltenberg (Ap) var regjeringen representert ved SV-erne Erik Solheim og Helen Bjørnøy. (©NTB)

Prinsesse Ragnhild fikk SV-Hallgeir til bords

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer