Prinsesse ufyselig

Englands prinsesse Anne har vist seg fra sin lite lystige side, igjen. I går fikk en pensjonist gjennomgå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mary Halfpenny, navnet skal være ekte, hadde ventet fem timer i kulda for å overrekke en selvlaget blomseroppsats til dronningmoren. Men Anne var ikke i julestemning da hun forlot slottet Sandringham etter julegudstjenesten.

Hun snappet blomstene fra 75 år gamle Mary og utbrøt: For en latterlig ting å gjøre!

Mary måtte kjempe med tårene da hun etterpå fortalte om den kongelige overhøvlingen. -Jeg er sjokkert over at noen kan oppføre seg slik, sier hun.

Mary var blant de omlag 1 000 skuelystne som tok oppstilling utenfor Sandringham kirke i Norfolk mens de kongelige deltok i den tradisjonelle julegudstjenesten. Hun hadde brukt 140 kroner på blomstene og lagt ned flere timers arbeid i oppsatsen.

-Jeg prøvde å gi blomstene til prins Harry så han skulle overrekke dem til dronningmoren, sa Mary. -Men akkurat da kom prinsesse Anne forbi og bare snappet dem. Hun har tydelig glemt julens budskap. Nå vil jeg bare hjem til Leicester og glemme alt sammen. Dette har ødelagt høytiden for meg, forteller hun ifølge The Sun.

Utbruddet fra prinsesse Anne kom etter at hun og de andre kongelige uventet avlyste sin planlagte spasertur etter bønnen i kirken St.Mary Magdelene, som er fra 1500-tallet. I stedet for å hilse på undersåttene, dro de rett hjem.

-Jeg trodde ikke mine egne ører, sier Lesley Hurst (53). -Det var direkte ondskapsfullt overfor en som ville gi en gave.

Emily Coughlin hadde med seg presenter til Sarah Fergusons døtre Beatrice og Eugenie. Jentene takket pent, men Anne skyndte dem videre.

Dronningmoren selv var blitt rådet til å holde seg hjemme, men trosset anbefalingene for å delta i gudstjenesten. The Sun mener andre av de kongelige var på sitt mest tilknappede siden dronning Elizabeth i 1992 kalte året hun hadde gjennomlevd for et 'annus horribilis' (grusomt år). Avisen lar seg friste til bokstavlek og serverer overskriften Anne is horribilis.

<B>SMÅSUR:</B>Prinsesse Anne er ikke kjent som kongehusets muntreste. Her deler hun ut ærespriser ved London universitet