- Prinsessen er en kvakksalver

Prinsesse Märtha skal sammen med det selverklærte mediumet Lisa Williams hjelpe folk å snakke med sine døde.

VEKKER OPPSIKT:  Engleskolen Astarte som prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng er grunnleggerne bak, skal samarbeide med den selverklærte synske kvinnen Lisa Williams. Det faller ikke i god jord hos alle. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
VEKKER OPPSIKT: Engleskolen Astarte som prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng er grunnleggerne bak, skal samarbeide med den selverklærte synske kvinnen Lisa Williams. Det faller ikke i god jord hos alle. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kunne Engleskolen Astarte, der prinsesse Märtha Louise er en av gründerne, fortelle at de skal holde et seminar sammen med det selverklærte mediumet Lisa Williams på SAS-hotellet i Oslo i september.

Dette får den svenske forfatteren Jan Guillou, som tidligere har gått hardt ut mot prinsessens virksomhet, til å reagere.

- Det hun driver med er kvakksalveri. Dette er ingen form for medisinsk behandling, eller hva hun kaller det. Hun bør rett og slett ikke få lov til å selge noe som ikke finnes, sier Jan Guillou til Dagbladet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer