Prinsessen på stjerten

En gråtende prinsesse holdt seg for hodet etter å ha stupt i grusen under NM i sprangridning i Larvik i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gråtende Märtha måtte trøstes av ektemannen Ari Behn, som kom styrtende til og la hånda rundt sin uheldige prinsesse. En fortvilt og langflat prinsesse så gullet glippe inne fra støvskyen foran et av de siste hindrene på NM-banen i sprangridning i går kveld. Hesten hennes, Ecu de Mieukestelt, hadde nesten tatt prinsessen gjennom den avsluttende tredje runden på banen ved Brunla gård da det gikk galt, veldig galt.

Hesten nektet å forsere det enkle hinderet, og dermed stupte Märtha i grusen, tilsynelatende under hesten, og med hendene for hodet.

Et gispende publikum klappet lettet da det viste seg at fallet så verre ut enn det var. Prinsessen kom seg til hest igjen, men uten å prøve å fullføre runden.

Prinsessens riv kom som lyn fra klar himmel: Ekvipasjen Märtha/Ecu hadde ridd nesten tre runder uten å rive et eneste hinder da det ble full stopp.

Men dagen endte lykkelig: Til tross for den rojale krasjlandingen, greide lagkameratene Marianne Ulrichsen, Tony André Hansen og Esben Johannessen å dra hjem Skogan-lagets første NM-gull, foran nesa på Trøndelag rytterklubb. Fra før har prinsessens lag to sølvmedaljer.

OOPS, MÄRTHA: NM-publikum holdt pusten da prinsessen og hesten hennes...
...gikk på hodet over hinderet på NM-banen.