Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Prioriterer folk flest og økonomisk vekst

De første grepene for en ny og bedre retning, mener finansminister Siv Jensen (Frp).

- NY RETNING: - Med denne tilleggsproposisjonen tar vi de første grepene for en ny og bedre retning, sa Jensen da hun redergjorde for Høyre/Frp-regjeringens budsjettforslag. Foto:
- NY RETNING: - Med denne tilleggsproposisjonen tar vi de første grepene for en ny og bedre retning, sa Jensen da hun redergjorde for Høyre/Frp-regjeringens budsjettforslag. Foto: Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen senker skattene for folk flest og foreslår en politikk neste år som skal føre til ny vekst og sikre arbeidsplasser.

- Velgerne har sagt tydelig ifra om at de ønsker ny politikk, ikke bare en ny regjering.

Med denne tilleggsproposisjonen tar vi de første grepene for en ny og bedre retning, sa Jensen da hun redergjorde for Høyre/Frp-regjeringens budsjettforslag.

Regjeringen foreslår blant annet skattelettelser, både for arbeidstakere og bedriftseiere, og den gjør det uten å øke de offentlige utgiftene, ifølge finansministeren.

- Vi prioriterer områder som er viktige for folk flest, ikke bare mer til alt. Vi prioriterer områder som kan gi vekst og konkurransedyktige arbeidsplasser.

(NTB)