Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pris for bra bryllup

Ble du rørt over bryllupet i sommer? Onsdag fikk bakmennene pris for den smakfulle gjennomføringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slottet fikk utdelt utmerkelsen Merket for God Design for designprogrammet til kronprinsbryllupet. Utdelingen skjedde i regi av Norsk Designråd på Bristol Hotel i Oslo onsdag, der Designrådet også delte ut en rekke andre priser og utmerkelser til norske bedrifter og designere.

Kronprinsesse Mette-Marit var til stede for å kaste glans over designernes festmiddag senere på kvelden. Før middagen fikk hun anledningen til å studere de nominerte til designernes hederspris.

I år var første gang Slottet søkte om å få Merket for God Design. Juryen mente Slottet fortjente utmerkelsen fordi det visuelle programmet var «et effektivt middel til å visualisere egne verdier og skape en helhetlig ramme rundt bryllupet».

Grunnelementene i designen var det Enzo Finger som sto for, mens monogrammet er bygd på en skisse laget av dronning Margrethe av Danmark.

I tillegg til Slottet var det også 56 andre som fikk Merket for God Design. Merket er en anerkjennelse som er ment å stimulere næringslivet til å ta i bruk design som et offensivt virkemiddel.

(NTB)

BRA GJENNOMFØRT:</B> Bryllupet fikk topp stilkarakter.
Hele Norges coronakart