Prisdryss for Dagbladet under prestisjetung utdeling

- En stor ære å få anerkjennelse i dette internasjonale selskapet, sier Bernt Jakob Oksnes.

PRIS: Bernt Jakob Oksnes og Marit Sunnanå Aalrust tok mandag imot to priser for Dagbladet på Digital Media Awards.
PRIS: Bernt Jakob Oksnes og Marit Sunnanå Aalrust tok mandag imot to priser for Dagbladet på Digital Media Awards. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet innkasserte mandag kveld to priser under årets Digital Media Awards. Kåringen i Dublin ble arrangert for 14. gang og ga følgende plasseringer for avisa:

2. plass i kategorien Beste sport-, livsstil- og underholdningsstory på nett og mobil

3. plass for Benken i kategorien Beste nyhetssted eller mobiltjeneste

- Det er en stor ære å få anerkjennelse i dette internasjonale selskapet. Bare det å bli nominert er veldig stas. Vi er veldig glade og stolte på egne og Dagbladets vegne, sier Dagbladet-journalist Bernt Jakob Oksnes etter å ha mottatt 2. plassen for reportasjen «Gutten som skøyt ballen i krysset».

Artikkelen forteller historien om Anders Vik Jenssen - gutten som har tredje flest ungdomslandskamper for Norge i fotball, men som hadde store utfordringer med angst og depresjon. Han tok sitt eget liv i 2012.

Marit Sunnanå Aalrust mottok prisen for 3. plass i kategorien «beste nyhetssted eller mobiltjeneste». Prisen ble tildelt for artikkelserien og digitaltjenesten Benken, hvor Dagbladet intervjuet personer på en rekke steder rundt omkring i Oslo.

Lesere som befant seg i byen, måtte være 100 meter eller nærmere fra den aktuelle benken for å kunne lese historien derfra.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer