Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Priser festivalsommer'n

Den best tenkelige starten på festivalsommer'n: Sol, pils og rock for vel 6000 mennesker på Norwegian Wood i Oslo i går. Dagen før var vel 3000 innom portene i Frognerbadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et ungt og disiplinert publikum rullet seg på den grønne grasplenen, nøt pils, sola, hverandre og mye musikk: Alt fra ferske norske band til superstjerner som Faithless og Suede.

Klærne var igjen henvist til der de hører hjemme på slike dager, nemlig som liggeunderlag. Og foran scenen beveget en mer eller mindre flytende masse med svette mennesker seg.

Kort sagt: En bedre start på festivalsommeren går det ikke an å få!

I går var det igjen nesten helt fullt på Norwegian Wood. Og det var godt, siden det bare var et halvfullt bad - vel 3000 mennesker - lørdag. Dermed kommer festivalen bra fra det økonomisk også i år. Festivalsjef Jørgen Roll smilte forståelig nok bredere enn sola i går.

- Vi var forberedt på regn og småglissent med publikum. Men værgudene spiller alltid på lag med oss, så da er det ingen sak. Dette er bare kjempemoro!

<B>PARTYYY:</B> Hhan var ikke den enste som fikk et kick på Norwegian Wood i Frognerbadet i går. Med Fatihless, Suede, BigBang, Kåre & The Cavemen og flere andre norske og internasjonale navn - og ikke minst mye sol.