Prislapp på Oslo-villa økte med 7,5 millioner på to år

Asle Torset Skogstad vil selge Frogner-leiligheten for 28,5 millioner kroner.

Luksus: Drammensveien 41 følger ikke det generelle boligmarkedet, og har fått flere oppgraderinger som forsvarer prislappen, ifølge Privatmegleren. Foto: Finansavisen.
Luksus: Drammensveien 41 følger ikke det generelle boligmarkedet, og har fått flere oppgraderinger som forsvarer prislappen, ifølge Privatmegleren. Foto: Finansavisen.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen.no): For få år siden tjente Asle Torset Skogstad og datteren fra Hemsedal over 100 millioner kroner på å selge hytter og leiligheter i hjembygda etter å ha kjøpt dem på konkurssalg to år før.

Nå vil Skogstad ifølge Finansavisen gjøre et kupp midt på Frogner etter at rikspressen i snart et år har svartmalt situasjonen i boligmarkedet i Oslo. Tirsdag kom et nytt minisjokk da Obos-prisene viste prisfall på nye 3,7 prosent.

- Dette er ingen Obos-leilighet. Dette er en av de flotteste leilighetene i Norge.

- Et Munch-maleri følger ikke det generelle kunstmarkedet på samme måte som denne leiligheten ikke følger det generelle boligmarkedet, sier eiendomsmegler Jo Christian Fossum i Privatmegleren til Finansavisen.

Han har akkurat startet markedsføringen av Frogner-leiligheten i andre etasje i Drammensveien 41 – et bygg som ble kjøpt og utviklet av Bonum. Skogstad betalte 21 millioner kroner i oktober 2016, men skal ifølge Fossum ha pøst på med dyre detaljer.

- Det handler om alt fra listverk til spesialbygde løsninger som klesskap, senger, kjøkken og TV-er. Absolutt alt er oppgradert, og leiligheten selges med inventar, sier Fossum, til avisen.

Andre økonominyheter:
Lønnssjokk: 25.000 får et saftig lønnshopp
2017 ble det store rekordåret innen bil ​