Du leser nå Dagbladet Pluss
PÅ SLEKTSGÅRDEN: Her er ekteparet som eier Læringskjeden, Randi og Hans Jacob Sundby, på familiegården på Jessheim. De forteller at de drives av et ønske om å lære barna en «delekultur» - å dele, lære, lære å få venner, være en venn og å være nysgjerrig. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
PÅ SLEKTSGÅRDEN: Her er ekteparet som eier Læringskjeden, Randi og Hans Jacob Sundby, på familiegården på Jessheim. De forteller at de drives av et ønske om å lære barna en «delekultur» - å dele, lære, lære å få venner, være en venn og å være nysgjerrig. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

Privat kjede tjente 95 millioner på barnehager

Landets største kjede er firedoblet på fem år. - Har aldri tatt utbytte, sier ekteparet bak Læringsverkstedet. Nå imøtegår de kravet om «profittforbud» i barnehager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer