Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Privat stripping for gode kunder

Stripperne i VIP go-go bar og Restaurant holder private strippeshow for gode kunder. Uten en tråd danser de over skrittet på kunden, mens vedkommende sitter i sofaen i baren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utviklingen på strippe- og sexmarkedet i Oslo sentrum har hardnet til de to siste åra. Konkurransen er blitt tøffere, og stadig flere jenter søker lykken i Oslo.

Et besøk i strippebaren VIP i Youngsgate avslører dårlige skjulte seksuelle undertoner.

Fire jenter sitter spredt i lokalet, iført minimale klesplagg som overlater lite til fantasien.

En av jentene kommer fra Tsjekkia, og har fått kontakt med klubben via byrået Ace Agency i Tsjekkia. En annen jente i begynnelsen av 20-åra kommer fra Ungarn. I tillegg er det en engelsk og en svensk jente i strippebaren.

De fire jentene kler seg helt nakne på skift. Etter hvert show oppsøker jentene mannfolkene i de ulike sofagruppene i lokalet. Enkelte menn har også satt seg ringside ved scenen.

Da Dagbladet besøkte stedet var det flere menn som forsvant ut av baren sammen med strippere. Etter en stund kom de tilbake til klubben, og fortsatte showet.

Jentene utfører også mer private strippeshow. For en ekstrabetaling stripper de på bordet, eller i sofaen over skrittet på mannen. Også her kler de seg helt nakne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!