Privatetterforsker jakter på eksjugoslaver

FROGNER (Dagbladet): To menn og en kvinne med tilknytning til det norsk-jugoslaviske miljøet skal ha forlatt kårboligen på Orderud i en blå Chevrolet van med sotede vinduer drapsnatta. De skal stå bak trippeldrapet. Det har Ole Robert Kirkemo hørt av en venninne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I løpet av et par dager håper jeg å få navn på mennene som Ole Robert Kirkemo vitnet om, sier privatetterforsker Harald Olsen til Dagbladet.

Kirkemo har satt privatetterforskeren i kontakt med sin kilde.

Det snudde opp ned på retten i går, da Ole Robert Kirkemo (26) fortalte hva han angivelig har hørt fra en venninne han stoler på, med kontakter i Oslos underverden. Lillebroren til Veronica Orderud og Kristin Kirkemo Haukeland hadde ikke fortalt politiet om ryktene før han spredte dem fra vitneboksen i går. Han ville ikke fortelle retten hvem kilden er. Han var redd. Men til privatetterforsker Harald Olsen har han allerede fortalt det han vet.

Frykter for livet

- Det er et par måneder siden jeg ble fortalt om dette ryktet. Bakgrunnen for at jenta sa det til meg, er at jeg har hatt mine små antenner ute, sa Ole Robert Kirkemo.

- Hvorfor ga du ikke opplysningene til politiet?

- Fordi jeg har null tillit til politiet. Da jeg møtte til avhør etter trippeldrapet, sa jeg rett ut at jeg fryktet for livet mitt. Dagen etter avhøret kunne jeg lese om frykten min i avisa. Etter den tid har jeg nektet å delta i politiavhør. Jeg har ventet til jeg sto her i retten, sa Ole Robert Kirkemo etterpå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer