Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Problemer for meldingstjenesten WhatsApp

Få dager etter at Facebook kunngjorde kjøpet av WhatsApp for 115 milliarder kroner, slet meldingstjenesten lørdag med store problemer.

OPPKJØP:  Facebook betalte svimlende 19 millarder dollar for å sikre seg tjenesten WhatsApp. Foto: REUTERS/David W Cerny/NTB Scanpix
OPPKJØP: Facebook betalte svimlende 19 millarder dollar for å sikre seg tjenesten WhatsApp. Foto: REUTERS/David W Cerny/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brukere av tjenesten slet i flere timer lørdag med å sende og motta meldinger. Selskapet selv bekreftet problemene på Twitter.

- Beklager, vi opplever for tiden serverproblemer, heter det i en melding fra WhatsApps offisielle Twitter-konto.

Det var onsdag Facebook kunngjorde at selskapet kjøper WhatsApp for 115 milliarder kroner. Kjøpesummen på 19 milliarder dollar er 18 milliarder dollar mer enn Facebook ga for bildedelingstjenesten Instagram for to år siden.

Flere teknologinettsteder melder at årsaken til lørdagens problemer kan være en kraftig økning i personer som laster ned WhatsApp, etter at tjenesten gjennom Facebooks oppkjøp har fått omfattende mediedekning.

Målet med Facebooks oppkjøp er blant annet å nå ut til et yngre publikum. Jon Koum, grunnlegger og direktør i WhatsApp, slutter seg til Facebook som en del av oppkjøpsavtalen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!