Problemsakene står i kø for Erna i tiden som kommer

Etter en krevende høst venter nye skjær i sjøen for Erna Solberg.

SKJÆR I SJØEN: Til tross for en krevende høst med mange betente debatter, går statsminister Erna Solberg og hennes parti inn i 2016 med selvtillit. Det kan komme godt med, for det venter nye skjær i sjøen for regjeringen og samarbeidspartiene. Her fra valgkampstarten i Lofoten. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SKJÆR I SJØEN: Til tross for en krevende høst med mange betente debatter, går statsminister Erna Solberg og hennes parti inn i 2016 med selvtillit. Det kan komme godt med, for det venter nye skjær i sjøen for regjeringen og samarbeidspartiene. Her fra valgkampstarten i Lofoten. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi trekker et lettelsens sukk over å ha kommet oss gjennom denne høsten, men vi vet at det venter nye skjær i sjøen, sier en sentral KrF-kilde til Dagbladet.

Regjeringen, samarbeidspartiene og opposisjonen har denne høsten måttet håndtere både ei flyktningkrise og budsjettkrise, samtidig som omstillingen i arbeidslivet og den stadig mer presserende klimakrisa truer i horisonten.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer