Professor arrangerte sexorgier - avslørt av skjult kamera

Hadde på seg munkekapper og brukte universitetets instrumenter i «avansert» sexlek.

Foto: Aalborg Universitet
Foto: Aalborg UniversitetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En professor ved universitetet i Aalborg har arrangert sexorgier i universitetets lokaler. Det skriver dansk TV2.

En anonym person ønsket å avsløre hva som skjedde og installerte et skjult webkamera i kjellerlokalet på universitetet. Videoen viser fire menn og en kvinne ha en orgie i omlag en time.

«Avansert sex» Rektor Finn Kjærsdam fikk det skjult opptaket av den anonyme personen og har gitt det videre til politiet i Nordjylland.

- Slikt skal ikke forekomme i universitetets lokaler, og skal ikke forekomme fra nå av. Vi overlater til politiet om det er foregått noe ulovlig, sier Kjærsdam til TV2.

Videoen avslører at orgien er godt planlagt. En time før det hele starter, ankommer de første og begynner å ordne rommet. Det er ingenting som tyder på at sexleken ikke var frivillig.

Ifølge TV2 var det «avansert sex» på videoen, det ble også brukt forskjellige instrumenter under akten, samt at deltakerne brukte munkekapper.

Beholder jobben Styreformann ved universitetet i Aalborg er opprørt over det som er avdekket.

- Universitetets lokaler er ikke innrettet eller ment å danne en ramme rundt sexorgier. Det er ikke i orden, sier Lars Bonderup Bjørn.

Foreløpig er det ingenting som tyder på at professoren får sparken. Professoren som står bak de organiserte sexorgiene har fått en påtale, men får fortsette i jobben sin.

- Hva folk foretar seg frivillig på sin fritid, har ikke vi noe med å gjøre. Vi har ansvaret for universitetets lokaler, og dem må man ikke misbruke, sier rektor Finn Kjærsdam.