Professor arrestert for å ha tvunget student til å spise avføring og drikke urin

I Sør-Korea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 52 år gammel professor ved Gyeonggi-universitet i Sør-Korea er nå arrestert for svært grove krenkelser av en student.

Mannen, som ifølge Korea Times, er en kjent figur innen designmiljøet, skal i perioden fra mars 2013 til mai i år ha tvunget en 24 år gammel student til å spise avføring, i tillegg til en rekke andre mishandlingstilfeller.

Ifølge politiet i Seongnam Jungwon-distriktet like sør for hovedstaden Seoul skal også to andre studenter ha deltatt i mishandlingen. De to er også arrestert. Ved hele 16 anledninger skal de ha tvunget ham til å spise avføring og drikke urin fra plastflasker.

Professoren skal ha slått studenten med et balltre. I et av tilfellene ble studenten bundet på bein og armer, mens en plastpose ble trukket over ansiktet hans. Deretter skal professoren ha brukt pepperspray på mannen hele 40 ganger.

Ifølge nyhetsbyrået AP ser politiet på saken som en moderne form for slaveri. Studenten og de andre mistenkte skal ha jobbet for en veldedig organisasjon tidligere drevet av professoren.

Politiet mener offeret i saken holdt ut mishandlingen fordi han selv ønsket en professorstilling. Ifølge politiet tvang også professoren studenten til å jobbe på en restaurant, hvorpå professoren tok 24-åringens lønn. Myndighetene skal ha blitt kjent med saken etter å ha fått et tips fra en ansatt i restauranten.