Professor Petter Gottschalk mener det er forkastelig å debattere med Hells Angels

- Ren løgn. Han sa først ja til å komme, og krevde 30000 kroner, påstår arrangøren av fotofestivalen Nordic Light.

IRONISK: Petter Gottschalk hevder han svarte ironisk på en invitasjon til å debattere med Hells Angels under fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Aftenposten/NTB Scanpix.
IRONISK: Petter Gottschalk hevder han svarte ironisk på en invitasjon til å debattere med Hells Angels under fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Aftenposten/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotografen Marcel Leliënhof har fulgt Hells Angels (HA) i Norge tett, og noen av bildene hans skal stilles ut under fotofestivaen Nordic Light i Kristiansund. I den forbindelse hadde festivalledelsen lagt opp til debatt mellom HA-medlemmene, politimesteren og noen andre samfunnsdebattanter.

På en forespørsel om å stille opp i paneldebatten svarte BI-professor Petter Gottschalk følgende i en epost til lederen av fotofestivalen Anne Lise Flavik;

«Dette er en artig forespørsel. Jeg får svært mange forespørsler om foredrag og deltakelse i debatter. I tråd med min BI-tankegang begrenser jeg det ved å be om et urimelig høyt honorar, i dette tilfellet 30.000 kroner pluss mva og reise.»

- Da måtte vi desverre svare at dette ble for dyrt for oss. Han ga aldri noe utrykk for noe annet enn at dette virket som en artig ting å være med på, sier lederen av fotofestivalen Anne Lise Flavik, som er opprørt over at professoren nå hevder han sa blankt nei til å delta på festivalen.

Svarte med ironi BI-professor Petter Gottschalk innrømmer at e-posten var litt klønete.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer