Profetens Ummah: Krever at Norge legger press på Pakistan for å finne Bhatti

Islamisten er sporløst forsvunnet.

VÆPNET: Her poserer den norske islamisten Arfan Bhatti (35) med et Kalasjnikov-automatgevær og et tungt maskingevær. Bildet er etter alt å dømme tatt i grenseområdet mellom Pakistan og Afghanistan en gang i fjor.
VÆPNET: Her poserer den norske islamisten Arfan Bhatti (35) med et Kalasjnikov-automatgevær og et tungt maskingevær. Bildet er etter alt å dømme tatt i grenseområdet mellom Pakistan og Afghanistan en gang i fjor. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi forlanger at norske myndigheter gjør det de kan for å presse pakistanske myndigheter til å prioritere denne saken, da en norsk statsborger er forsvunnet, sier Ubaydullah Hussain til Dagbladet.

Hussain, som leder den norske islamistgruppa Profetens Ummah, er bekymret over at et av gruppas mest markante medlemmer, Arfan Bhatti (35), er forsvunnet i utlandet.

I Taliban-område Bhatti har i lengre tid oppholdt seg utenlands, etter alt å dømme i grenseområdet mellom Pakistan og Afghanistan - et område der Taliban står sterkt - og har latt seg avbilde med våpen.

Det var Bhattis familie som meldte fra til Utenriksdepartementet (UD) i går, via advokat John Christian Elden, da 35-åringen ikke hadde gitt lyd fra seg siden 7. januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer