Profilert skuespiller i 20-åra tiltalt for vold

Skuespilleren er tidligere dømt i den såkalte sexfelle-saken.

TILTALT: Den mannlige skuespillere i 20-årene må møte i Oslo tingrett i neste uke. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TILTALT: Den mannlige skuespillere i 20-årene må møte i Oslo tingrett i neste uke. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mannlig skuespiller i 20-åra må neste uke møte i retten og svare for vold eller trusler mot flere politifolk og arrestforvarere i Oslo.

Dagbladet har tidligere omtalt saken, og skrevet at mannen i en separat sak er siktet for voldtekt og hallikvirksomhet. Han er også tidligere dømt i den såkalte sexfelle-saken.

Truet arrestforvarer

Når det gjelder forholdene mannen nå må møte i retten for handler den mest omfattende delen av tiltalen om vold og trusler mot offentlige tjenestemenn. Skuespilleren skal to dager på rad i slutten av oktober i fjor ha vært utagerende på en celle på politihuset i Oslo.

Ifølge tiltalen sparket han en mannlig arrestforsvarer, i tillegg til å spytte en kvinnelig arrestforvarer i ansiktet og true en annen kvinnelig arrestforvarer med å «ta henne» hvis de møttes på gata.

Tiltalen omfatter også trusler mot en kvinnelig politibetjent i mars i år, da han skal ha sagt at han håpet å møte henne i sivil bekledning «på en slik måte og med et slikt kroppsspråk at det framsto som en trussel om straffbar atferd».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer