Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Programleder knekker sammen av «grovis» på direkten

Og det er ikke første gangen Karl Stefanovic får latterkrampe på tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hele Australias programleder-yndling og vert for morgenshowet Today, Karl Stefanovic, er kjent for å la hemningene fare på lufta.

I august skulle programverten intervjue «Grumpy Cat» på direktesendt tv, men det humoristiske katte-innslaget ble for hysterisk for Stefanovic, som brøt ut i vill latterkrampe. Se video av episoden til høyre i saken.

Intervjuer atleter på direkten For noen uker siden klarte ikke Karls Stefanovic å styre seg - igjen! Det skriver news.com.au.

I videoen over intervjuer Karl Stefanovic Nutri Gain Ironman-deltakerne Wes Berg og Ky Hurst. Nutri Gain Ironman er en australsk konkurranse der kjente atleter kjemper om heder og ære i forskjellige utholdenhetsøvelser.

Kyle Hurst er den eneste deltakeren som har vunnet konkurransen seks ganger tidligere.

Får grove assosiasjoner Stefanovic kommenterer at Hurst er å regne som en av favorittene i konkurransen, og bruker den engelske frasen: "I'm elevating you" i kommentaren til Hurst. Programverten bruker ordene for å understreke at han promoterer deltakeren, og gir han et løftende favorittstempel.

Hurst parerer imidlertid med ordene "I'm elevated" - som på australsk er et synonym til å være seksuelt erigert.

- Men ikke bokstavelig, jeg tenner på deg Karl, men ikke så mye, prøver Hurst å redde seg inn, men skaden er allerede skjedd, og assosiasjonene er for lengst overlevert til den fnisete programverten.

Stefanovic klarer ikke la den uheldige misforståelsen fare ubemerket hen, og bryter ut i vill latterkrampe.

Han avslutter med ordene:
- Vel, dette er en vits for gamle kompiser.