- Prosjektpenger i Sp-sluket

Navarsete vet ikke hva 850 000 kroner har gått til.

TAR ANSVAR: - Terje Riis- JOhansen burde ha visst om pengestøtten til Sp, det er mitt ansvar at han ikke gjorde det, sa Sp-leder Liv Signe Navarsete på Sps landsstyremøte i dag. FOTO: Erling Hægland
TAR ANSVAR: - Terje Riis- JOhansen burde ha visst om pengestøtten til Sp, det er mitt ansvar at han ikke gjorde det, sa Sp-leder Liv Signe Navarsete på Sps landsstyremøte i dag. FOTO: Erling Hægland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Sp-leder Liv Signe Navarsetes fortalte at pengene partiet mottok fra kraftselskapene hadde gått inn i Sps totale regnskap, ikke i et prosjektregnskap. Hun mener det ikke er mulig å si hva de 850 000 kronene har gått til, men hun er ikke  kjent med at det er brukt til noe annet enn rapportprosjektet om fornybar energi.

Må jobbe hardt - Det vi har gjort feil, er at vi ikke fulgte regelverket. Da vi ble klar over det, betalte vi pengene tilbake. Partiet må gjenoppbygge opp tilliten.Vi må jobbe politisk og vise at vi hva vi er. Det må vi gjøre igjennom hardt, sa Navarsete til pressen etter landsstyretalen i formiddag.

Rydder opp

Hun sa hun ikke kjenner til at avtalen Sp inngikk med kraftselskapene Eidsiva og Troms Kraft er brutt. Hun kunne heller ikke svare på om kraftselskapene er blitt satt i en vanskelig situasjon som følge av Sps pengerot.- Får saken konsekvenser for noen i regjering?- Jeg har ingen tanker om det i dag, sa Navarsete. Hun ble først kjent med pengegavene i mai 2009.Hun sier det nå er viktig å få klarlagt alle årsakssammenhenger. Sp har betalt tilbake 700 000 kroner som partiet har fått i gave fra kraftselskapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer