Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prostituert (60) banket advokat

Juristen (32) avtalte møte med en prostituert (60). Det endte med voldsdom for 32-åringen, sjøl om han ble regelrett rundjult av kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

32-åringen hadde funnet kvinnens telefonnummer i en kontaktannonse. 1. mars ringte han til 60-åringen ved 21-tida, og de avtalte at han skulle komme hjem til henne på Sagene i Oslo.

Klokka ble imidlertid 22.45 før 32-åringen dukket opp i kvinnens leilighet. Hun krevde da at han skulle betale 2000 kroner til henne for tapt arbeidsfortjeneste, fordi hun i ventetida hadde gått glipp av andre kunder.

32-åringen hadde ikke så mange penger, og kvinnen kjørte ham til nærmeste minibank. Da de kom tilbake til leiligheten, forklarer kvinnen at hun uten forvarsel fikk et slag i bakhodet med en stor kniv, slik at hun falt. 60-åringen kom seg imidlertid raskt på beina.

Fysisk sterk

-  Jeg reiste meg, kastet tiltalte ned på en sofa og satte meg på ham, forklarer kvinnen.Ifølge dommen er kvinnen juristen klart fysisk overlegen i kraft av sin høyde, tyngde og styrke. Tiltalte dro da fram en liten kniv, som han stakk henne med flere steder.

Dette til tross klarte kvinnen å ta fra ham begge knivene.

Kvinnen forklarer at hun var livredd.

-  Jeg oppdaget at han hadde en stor treslire i jakkeermet. Den tok jeg, og slo ham i hodet til den gikk i stykker. Etter det virket han nokså apatisk. Deretter tok jeg skjerfet hans, surret fast hendene hans og løp for å ringe etter hjelp, fortsetter 60-åringen.

Politimannen som arresterte 32-åringen kort tid etter, forklarte i retten at han virket veldig redd.

Juristen, som var påvirket både av alkohol og narkotika, forklarer at han slo kvinnen i hodet, fordi han var redd hun skulle gå ut på kjøkkenet, hente en kniv og angripe ham.

Silikonbryst punkterte

I tingretten er 32-åringen dømt til fengsel i ett år, som han må sone halvparten av.

Han må også betale kvinnen 2500 kroner i erstatning for skader på senga og en kommode.

Kvinnen var to dager på sykehus. Et av knivstikkene traff for øvrig det ene brystet, slik at silikonimplantatet ble punktert.