Prostituert gifter seg med hallik

TRONDHEIM (Dagbladet): Den polske kvinnen solgte sex langs E6 fra en tolv meter lang bobil. Nå skal hun gifte seg med halliken som ble dømt til tre års ubetinget fengsel for å ha drevet det rullende bordellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen var hovedvitne i rettssaken mot mannen, og fortalte om grov seksuell utnytting, vold og trusler.

- Vi gifter oss i oktober, sier den 24 år gamle kvinnen til Dagbladet.
Hun har igjen havnet i vanskeligheter, etter at hun sist lørdag skulle kreve inn gjeld for sin tilkommende ektemann, som fortsatt sitter i fengsel.

- Jeg ble utsatt for et drapsforsøk i forbindelse med pengeinnkrevingen, forklarer kvinnen.

Pistolskudd

Hun hevder at mannen hun krevde 4000 kroner av, gikk løs på henne, slik at hun fikk skader i ansiktet og måtte oppsøke lege. Den samme mannen skal også ha avfyrt et pistolskudd, som strøk bare centimetere forbi hodet hennes.

- Jeg er veldig redd, forteller kvinnen.
Tirsdag anmeldte hun forholdet til politiet, noe Dagbladet får bekreftet av lensmann Asbjørn Nerbø ved Eidsvoll lensmannskontor.

- Jeg vil ikke kommentere sakens innhold, men kan bekrefte at den er under etterforskning. Vi kommer til å avhøre flere personer i forbindelse med anmeldelsen, sier Nerbø.

Hovedvitne

Det var i oktober 1996 den polske kvinnen vitnet mot den 51 år gamle mannen hun nå vil gifte seg med.

Ifølge forklaringen til retten skal han en gang ha slengt henne naken ut av bobilen, kommet etter og tatt kvelertak på henne, før han dro henne tilbake i bilen etter håret.
Ved en annen anledning skal han ha tatt kvelertak på henne slik at hun besvimte.

Hun forklarte også at hun følte seg presset til å prostituere seg, uten at retten har lagt dette til grunn i dommen.

Den 51 år gamle mannen og hans nå avdøde kone ble begge dømt for hallikvirksomheten, men Sør-Gudbrandsdal herredsrett konkluderte med at 51-åringen var sjefen for bordellvirksomheten.
- Vi er ferdige med den saken. Når han kommer ut av fengslet, skal vi gifte oss, og så reiser vi på en lang ferie til utlandet. Jeg liker ikke så godt å være i Norge. Hver gang jeg er her, havner jeg i vanskeligheter, sier den polske kvinnen til Dagbladet.