Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prostituert med høy kølle

En kvinne, som etter alt å dømme er prostituert, ga en mann (28) en skikkelig nesestyver i går. I horestrøket i Oslo slo hun ham i ansiktet med et balltre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Offeret ble sendt til sykehus med brukket nese. Motivet for denne spesielle varianten av baseballsportens «homerun» er ukjent.

Ifølge Oslo-politiet er ingen mistenkt eller pågrepet etter overfallet i horestrøket. Kriminalpolitiet hadde heller ikke mottatt noen anmeldelse fra fornærmede i går kveld.

28-åringen ble funnet av en tilfeldig forbipasserende i området Myntgata - Bankplassen. Denne mannen varslet politiet, som igjen rekvirerte ambulanse til åstedet.

Uklart

Etter det Dagbladet får opplyst, er omstendighetene rundt overfallet i horestrøket fortsatt uklare. Grunnen til at politiet antar at kvinnen er prostituert, er stedet der mannen ble slått ned, samt at en kvinne går rundt bevæpnet med et balltre.

Horemiljøet har hardnet betydelig til de siste åra, og det er ikke uvanlig at de prostituerte bevæpner seg for å forsvare seg mot brutale kunder.
Å være utstyrt med balltre betegnes likevel som originalt.

Ikke avhørt

Opplysningene om at en kvinne står bak legemsbeskadigelsen, og at hun var bevæpnet, kommer fra 28-åringen sjøl.

Han er ikke formelt avhørt, men kom med disse opplysningene da han ble tatt hånd om av politiet på selve åstedet ved Bankplassen.

Det foreligger heller ikke noe signalement av kvinnen.

28-åringen ble etter eget ønske kjørt til Bærum sykehus for behandling i morgentimene i går. Han har ansiktsskader i tillegg til nesebruddet, men de skal ikke være alvorlige.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media