Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prostituert saksøker kunde

En 23 år gammel prostituert kvinne krever en kunde for 180.000 kroner i tapt arbeidsfortjeneste, etter at han skal ha overfalt og skamslått henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen var sykmeldt i tre måneder etter overfallet. Når saken kommer opp for Stavanger tingrett til høsten, vil hun kreve erstatning for tapt inntekt, skriver VG.

- Min klient har tjent om lag 2.000 kroner dagen som prostituert. Som en direkte følge av det brutale overfallet led hun et betraktelig økonomisk tap, forklarer advokat Svein Erling Jensen.

Han sier at denne saken kan være en viktig prinsippsak.

- Får vi medhold for kravet, kan det være med og gi prostituerte en tryggere hverdag, sier Jensen.

Når saken mot overfallsmannen kommer for retten, vurderer han å kalle inn flere prostituerte som vitner for å underbygge kravet om tapt arbeidsfortjeneste.

En 35 år gammel mann er tiltalt for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap etter overfallet, som skjedde natt til søndag 9. desember 2001. Kvinnen overnattet hos kunden, da han plutselig skal ha gått til angrep på henne.

Deretter skal han ha kjørt den hardt skadde 23-åringen til Sentralsjukehuset i Rogaland, før han raskt dro fra stedet.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media