Prostituert sjekket ikke coronapass - bøtelagt

Bordellene har åpnet igjen i Danmark, men er underlagt strenge restriksjoner som andre én-til-én-tjenester.

SERTIFIKAT: Helsedirektoratets Espen Rostrup Nakstad om coronapass. Video: Dagbladet TV. Programleder: Jenny Emilie Aas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka begynte Danmark sin gradvise gjenåpning. En rekke én-til-én-virksomheter får nå lov til å holde åpent. Så også bordeller.

Men virksomhetene er underlagt strenge coronarestriksjoner.

De får bare ta i mot kunder som har et coronasertifikat som viser at de enten har hatt covid-19, er vaksinert mot covid-19 eller nylig har testet negativt for covid-19.

Hadde ikke coronapass

Virksomhetene er pliktige til å kontrollere coronasertifikatene før de får betjene kundene. Gjør de ikke det, kan virksomhetene bøtelegges.

Og det var akkurat det som skjedde onsdag kveld i Randers i Danmark, ifølge danske BT.

De skriver at politiet onsdag var ute og besøkte flere bordeller i den danske byen for å kontrollere at coronarestriksjonene ble overholdt.

- Da betjentene var utenfor et bordell i sentrale Randers, ble de møtt av en mannlig kunde som opplyste at han nettopp hadde mottatt en seksuell ytelse, og at han ikke forut hadde framvist et coronapass fordi han ikke var i besittelse av et, heter det i politiets rapport, ifølge den danske avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer