Prostituerte Lena og Maria forteller alt om sine kunder

De var skuespillere, mediefolk, forretningsfolk og TV-kjendiser, forteller Oslo-jentene i ny bok.

JOBBET PÅ AKER BRYGGE: To tidligere luksusprostituerte har skrevet dagbøker om sine erfaringer. Dagbøkene kommer nå ut i bokform. Illustrasjonsfoto: Nina Hansen / Dagbladet
JOBBET PÅ AKER BRYGGE: To tidligere luksusprostituerte har skrevet dagbøker om sine erfaringer. Dagbøkene kommer nå ut i bokform. Illustrasjonsfoto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Lena og Maria har jobbet som luksusprostituerte i Oslo i 15 år. Nå kommer boka der de forteller om sine kunder, sitt liv og seg selv.

Boka «Prostitusjonsdagbøkene» forteller om livet deres som startet på et bordell ved Aker Brygge, og ble avsluttet i en kostbar, leid leilighet i Oscars gate på Oslo vest.

Løgn og pengerFor Lena og Maria var livet som luksusprostituert fylt av løgner, store penger, narkotika, bisarre kunder og fullstendig mangel på kjærlighet. De to kvinnene vil ikke bli intervjuet av Dagbladet i forbindelse med bokutgivelsen, men henviser til intervjuet som forfatteren Erik Holien har gjort i boka.

Og det er langt, og uten sminke.

De to startet med telefon-sex, et heftig pengebegjær og manglende grensesetting. De jobbet som luksusprostituerte i 15 år, men i fjor sa de begge stopp. Mens de betjente menn, skrev de dagbøkene som nå er blitt til bok.

KjendiserLenge jobbet de to på Baltazar Budoar i Vika i Oslo. De forteller om et liv der de brukte narkotika for å holde kjøret gående, og de forteller om en kundekrets av skuespillere, TV-kjendiser, forretningsfolk, meklere, mediefolk og håndverkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer