Prostituerte sine egne barn

Det franske ekteparet ble i dag dømt til 20 og 15 års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et fransk ektepar er dømt til 20 og 15 års fengsel for å ha tvunget sine fire barn til å selge seksuelle tjenester. Ytterligere åtte er dømt for gjengvoldtekter av barn.

Ekteparet var ikke alene om overgrepene som ikke bare gikk ut over deres egne barn, men også 14 andre barn. Barna var mellom tre og tolv år da de ble utsatt for gjengvoldtekter i en periode som strakte seg over fem år.

Ekteparet Thierry og Myriam Delay har stått i sentrum for de ti personene som ble funnet skyldige i saken, som har vart siden begynnelsen av mai.

I alt var 17 personer tiltalt, alle fra den nordfranske landsbyen Outreau ved havnebyen Boulogne-sur-Mer i Nord-Frankrike, men sju ble frifunnet i saken som ble avsluttet i dag.

Thierry Delay er funnet skyldig i å ha voldtatt ni barn og for å ha tvunget sine egne fire sønner til å selge seksuelle tjenester. Han er også dømt for å ha forgrepet seg på 18 barn.

Ektefellen Myriam Delay er i likhet med sin mann dømt for å ha prostituert sine egne barn. I tillegg er hun dømt for å ha voldtatt sju barn og for å ha forgrepet seg på elleve andre barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer