Protester i New York, Los Angeles, Atlanta, Baltimore, Chicago, Washington

Obama: - Frustrasjonen har dype røtter.

PROTESTER: Det var demonstrasjoner blant annet utenfor politiets hovedkvarter i Los Angeles. Foto: REUTERS / Lucy Nicholson / NTB scanpix
PROTESTER: Det var demonstrasjoner blant annet utenfor politiets hovedkvarter i Los Angeles. Foto: REUTERS / Lucy Nicholson / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det har i natt norsk tid vært protester i en rekke amerikanske byer etter at det ble kjent at politimannen Darren Wilson ikke blir tiltalt etter at han skjøt og drepte den ubevæpnede svarte 18-åringen Michael Brown på gata i Ferguson utenfor St. Louis i Missouri i sommer.

New York, Los Angeles, Atlanta, Baltimore, Chicago, Washington og er blant byene hvor det har vært protester og uro. CNN anslår at det har vært demonstrasjoner i 170 byer.

I både New York og Los Angeles har demonstranter blokkert for trafikken, og i New York ble flere personer pågrepet da demonstranter forstyrret trafikken på flere bruer og i tunneler. CNN beskriver demonstrasjonen i New York som massiv.

Pågripelser og pepperspray I Oakland måtte politiet bryte inn etter at det ble startet flere branner og vinduene på en bilbutikk ble knust, melder CNN.

I Denver var det også flere pågripelser, og politiet brukte pepperspray mot demonstrantene.

I Ferguson selv var situasjonen samlet demonstrasjonene utenfor politistasjonen i byen, og det ble bråk etter at flere gjenstander ble kastet mot politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer