Prøvde å flykte fra ranerne - banket opp og bakbundet

Bærumskvinne (58) på sykehus med hjernerystelse og i sjokk etter boligran. - Virker veldig planlagt, sier sønnen (26).

SVÆRT BRUTALT: Kvinnens genser og sandaler ble liggene igjen på utsiden av villaen og vitne om basketaket hun hadde med ranerne da hun desperat forsøkte å flykte fra de maskerte mennene. Sønnen (26) vil av hensyn til familiens sikkerhet ikke stå fram med navn. Foto: ESPEN RØST
SVÆRT BRUTALT: Kvinnens genser og sandaler ble liggene igjen på utsiden av villaen og vitne om basketaket hun hadde med ranerne da hun desperat forsøkte å flykte fra de maskerte mennene. Sønnen (26) vil av hensyn til familiens sikkerhet ikke stå fram med navn. Foto: ESPEN RØST Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da Dagbladet.no traff sønnen til ransofferet hjemme på åstedet i 23-tida onsdag kveld, var moren ennå på sykehus, ifølge politiet sterkt preget av ranet og med en hjernerystelse etter volden hun ble utsatt for.

Slått flere gangerDen yngste sønnen hennes kunne gjengi den svært dramatiske historien i grove trekk. I 12-tida i går - midt på dagen- fant 26-åringen moren gråtende og i sjokk, med synlige skader i ansiktet hjemme i villaen på Emma Hjort i Bærum.- Jeg fant henne kraftig forslått og hun var helt ute av seg. Det var helt surrealistisk, jeg kunne ikke tro at dette skjedde i Norge, forteller sønnen.

Han ble alarmert av en medarbeider i firmaet han driver da den fortvilte moren ringte sønnens arbeidsplass og prøvde å forklare hva som hadde skjedd.

- Hun fortalte etterhvert at to ranere maskert med strømper over hodet hadde gått rett inn døra og krevd å få verdisaker. For å få dem bort sa hun at hun ikke hadde noe, og da ble de bare mer voldelige. Hun ble slått flere ganger, sier 26-åringen.

Under et desperat fluktforsøk skal situasjonen ha blitt tilspisset for alvor.- Mens den ene raneren løp rundt i huset og lette etter verdisaker, løp moren min mot døra og klarte å komme seg ut. Men de kom etter henne utendørs, kastet henne i bakken etter rundt 15 meter og slepte henne inn igjen. Genseren hennes ble røsket av og hun mistet sandalene i basketaket, forteller sønnen til Dagbladet.no.Inne i huset til den norskpakistanske familien ble kvinnen ifølge forklaringen bakbundet og kneblet med et skjerf før hun til slutt ble etterlatt på gulvet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer