Prøvde å hogge seg inn hos urmaker med øks. De ansatte holdt igjen døra

Dramatisk ransforsøk mot urmaker Saastad i Porsgrunn lørdag formiddag. To ransmenn etterlyst.

FLYKTER: Her flykter de to ransmennene fra Porsgrunn sentrum. Begge var svartkledde i hettegensere og hadde skjerf eller maske foran ansiktet. Foto: Privat
FLYKTER: Her flykter de to ransmennene fra Porsgrunn sentrum. Begge var svartkledde i hettegensere og hadde skjerf eller maske foran ansiktet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Urmaker Saastad midt i Porsgrunn sentrum ble lørdag utsatt for et brutalt ransforsøk. Urmakeren fører luksuriøse klokkemerker som Rolex og Omega, og har en rekke ganger tidligere blitt utsatt for ran og innbrudd, og millionverdier har tidligere blitt borttatt.

Denne gangen kom imidlertid ranerne seg unna uten noe utbytte etter en dramatisk kamp mot den forsterkede inngangsdøra og de ansatte i butikken.

Det var rundt klokka 10.15 to maskerte menn med mørke klær tok seg opp til døra på urmakeren med øks. De prøvde å slå seg inn, men de ansatte som var på jobb klarte å holde igjen døra, skriver Telemarksavisa.

Rømte

Til slutt ga ranerne opp å komme seg inn i butikken og flyktet fra stedet i en fluktbil. Både bilen og mennene er nå etterlyst.

- Ingen er pågrepet, men vi søker for fullt med mange patruljer. Ranerne kom seg ikke inn selv om de, prøvde å hamre løs. De ansatte sto på innsida og holdt igjen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Jan Olaf Jansen til Dagbladet.

Politiet har på er nå ingen mistenkte, men har avhørt flere vitner på stedet. Det ble i tillegg tatt beslag på stedet, som nå undersøkes nærmere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer