Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prøvde å rømme fra fengsel i koffert

Utradisjonelt fluktforsøk i mexicansk fengsel.

SAMMENKRØPET: Foto: Mannen ble funnet av de ansatte i fengselet da kjæresten prøvde å smugle ham ut i en koffert.AP Photo/SIPSE
SAMMENKRØPET: Foto: Mannen ble funnet av de ansatte i fengselet da kjæresten prøvde å smugle ham ut i en koffert.AP Photo/SIPSE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved et fengsel i Chetumal i Mexico oppdaget de ansatte nylig et rømningsforsøk litt utenom det vanlige. En kvinne prøvde å smugle ut mannen sin, Juan Ramirez Tijerina, etter å ha besøkt ham i fengselet.

Etter besøket puttet 19-åringen rett og slett kjæresten sin i en koffert og prøvde å trille ham ut av fengselet.

En talsmann for politiet i staten Quintana Roo sier at de ansatte fort så at kvinnen virket nervøs, og hadde med seg en svart koffert med hjul på vei ut av fengselet, skriver New York Post.

Kofferten skal ha sett tung og full ut, og da da ansatte åpnet den fant de Ramirez Tijerina sammenkrøpet i fosterstilling.

Ramirez Tijerina soner en straff på 20 år for ulovlig våpenbesittelse. Den unge kjæresten ble arrestert og Ramirez Tijerina sendt tilbake i kasjotten.