Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prøveløslatt seksualforbryter pågrepet igjen

«Kannibalen» (30) kontaktet barn via nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En 30 år gammel mann, prøveløslatt fra sin andre forvaringsdom for seksualforbrytelser, er igjen pågrepet av politiet.


30-åringen, som er blitt omtalt som «Kannibalen», blir betegnet som farlig. Han har sonet flere års forvaring for voldtekt av barn og trusler.

Under prøveløslatelsen kontaktet han igjen barn via internett.

- Han har utvist skremmende atferd overfor en rekke personer. Det er til dels like forhold som han tidligere er domfelt for og ilagt forvaring for. Temaet har vært om de er villige til å bli spist og til å ofre seg for kannibalismens sak, sier politiadvokat Carl Henning Leknesund i Agder politidistrikt til NRK.

30-åringen har i over halvannet år bodd i en egen bolig i Kristiansand, løslatt på prøve fra sin andre forvaringsdom. Nå er han igjen siktet for skremmende atferd mot flere mindreårige jenter.

- Politiet fant en rekke chattelogger som tyder på at han har vært i kontakt med en rekke personer på internett og utvist skremmende atferd overfor dem. Vi ser alvorlig på denne saken, ikke minst på grunn av omfanget, sier Leknesund.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media